Publicerad oktober 09, 2017

Cecilia Larsson: "Fokusera på dina styrkor"

Idag ställer vi några snabba frågor till Cecilia Larsson i Partille:

Hallå Cecilia, vem är du?

- Jag arbetar som massageterapeut och med medicinsk fotvård på Läkarhuset i Göteborg och jag har varit verksam som kroppsterapeut i 17 år. Jag bor i Partille utanför Göteborg med min familj som består av min man Otis som är kostrådgivare och hälsocoach, och 5 gemensamma barn som håller oss aktiva i vardagen.

Varför arbetar du som kroppsterapeut?
- Jag har valt att arbeta som kroppsterapeut för att ingen dag är den andra lik. Det är nya utmaningar varje dag.

Vad är det bästa med ditt jobb?
- Känslan att kunna hjälpa, mötet med nya människor är helt fantastiskt och att få ta del av andra människors livshistorier får dagarna att flyga iväg.

Vad är ett råd du brukar ge dina kunder
- Att fokusera på sina styrkor istället för sina brister, att det som man sett som en svaghet kanske i själva verket är en styrka.