Publicerad april 18, 2018

Jonas Bergqvist utsedd till Årets medlem 2018

I samband med Kroppsterapeuternas Inspirationsdag med årsmöte i Stockholm den 14 april  utsågs Jonas Bergqvist till Årets medlem 2018. Han är medlem i Kroppsterapeuterna som kostrådgivare och PT sedan 2015 och driver Paleo Institute som utbildar kostrådgivare och personliga tränare. Han skriver också böcker och föreläser om kost, hälsa, träning och livsstil.

Så här lyder motiveringen:

"Jonas Bergqvist är kostrådgivaren, den personliga tränaren, idrottsmassören och fysioterapeuten som tagit klivet in i kärnan av svensk friskvård.

Jonas är dessutom författare, föreläsare och utbildare och har på kort tid blivit en förebild i branschen. Han brinner för att bygga broar som länkar samman sjuk- och friskvården med insikten om att dessa måste förändras i takt med varandra.

Hans framtidsorienterade och målmedvetna övertygelse är en inspiration för oss alla och hans positiva framtoning och professionella förhållningssätt till sitt yrke gör honom till en ambassadör av klass och Årets medlem 2018 i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund."