Publicerad november 18, 2016

Kry samarbetar med Qinematic och Branschrådet för Hälsa på Fitnessfestivalen

FF16 logga nySnart är det dags för Fitnessfestivalen och Fit for Life Wknd på Stockholmsmässan i Älvsjö. I år ställer vi ut med ett nytt koncept – i samarbete med Qinematic och Branschrådet för Hälsa. Vi erbjuder kroppsskanning, rådgivning om träning och kost och naturligtvis olika kroppsbehandlingar till mässbesökarna. Ta en rundtur på vårt gemensamma område på Fitnessfestivalen, testa och ta hand om hela  din kropp.

Qinematic loggatagline-mindre

Glenn Bilby och hans företag Qinematic är den ena av Krys medutställare. Här kan mässbesökarna göra en kroppsskanning med Qinematics Posture Scan - ett digitalt verktyg för kroppsskanning - där du får en direkt
feedback på dina resultat.

loggabranschradetforhalsaBranschrådet för Hälsa är samordnande organisation för 12 folkhögskolor med hälsoprofil. I montern kommer färdigutbildade och elever inom PT och kostrådgivning att utföra olika tester och ge råd och tips inom träning och kost.

Kroppsterapeuterna kommer i sin monter att erbjuda prova på-behandlingar i massage, zonterapi shiatsu, ayurvedisk massage, yogamassage och rosenmetoden.

Våra sponsorer under Fitnessfestivalen är Tarsus, Weleda och Infibra.

Välkommen till Kroppsterapeuterna, Qinematic och Branschrådet för hälsa på Fitnessfestivalen 25-27 november!

Vi finns i montrarna C04:01 och C04:02