Publicerad augusti 26, 2015

Workshop med Glenn Bilby i Malmö - även för dig som inte är medlem

glenn_workshop-nyhetsbrev

Glenn Bilby höll en workshop för Kroppsterapeuternas medlemmar under Inspirationshelgen 2015. Nu återkommer han med en workshop i Malmö 12-13 september.

Den 12-13 september håller träningsfysiolog och fysioterapeut Glenn Bilby en workshop i Malmö för Kroppsterapeuternas medlemmar. Nu kan även du som inte är medlem anmäla dig! Förutsättningen för att kunna tillgodogöra dig workshopen är att du har utbildning i nivå med Kroppsterapeuternas krav för medlemsskap i förbundet.

Såhär beskriver Glenn Bilby sin workshop:

”En tredjedel av befolkningen har rörelserelaterade sjukdomar som orsakar dem smärta eller en förlust av optimal funktion. Denna workshop kommer att lära dig hur man ska värdera och återställa muskelbalans och optimal funktion i vardagliga aktiviteter.
Jag kommer att lära ut en kombination av mjukdelstekniker, specifik stretching och motion som väsentligt kan förbättra hållning, balans och rörlighet.
Eftersom alla deltagare är verksamma och kommer att få användning för teknikerna och tankesättet omedelbart kommer jag att lägga upp kursen utifrån olika sorters patientfall. Då utgår vi hela tiden från verkligheten och tar tag i frågeställningar från grunden.”

Glenn Bilby - porträttwebbTid och plats

Malmö den 12-13 september, lördag 9-17, söndag 9-15.
Plats: Kockum Fritid, Västra varvsgatan 8.

Pris för icke medlemmar: 3 200 kr exkl moms.

Anmälan sker till: info@kroppsterapeuterna.se

Om Glenn Bilby
Glenn Bilby är fysioterapeut och träningsfysiolog och har i 25 år specialiserat sig på motion på recept, rehabilitering, behandlande massage och funktionell träning. Han har varit universitetslärare och arbetat som lärare på massageutbildning men också varit aktiv som terapeut och behandlare.

.