Inspirationsdagen 2023 - anmälan för externa deltagare

Välkommen till Inspirationsdagen den  22 april!

I år bjuder vi också in externa deltagare till vår Inspirationsdag! Den 22 april är det dags och Inspirationsdagen äger rum på Scandic Continental i Stockholm. Temat för dagen är  ”Hållbart företagande i tuffa tider” och det blir föreläsningar med Eric Huss och Ted Gemzell samt en efterföljande debatt. Det blir också utställning med Kroppsterapeuternas sponsorer och samarbetspartners.  Lunch och eftermiddagsfika ingår. Varmt välkommen!

Program

Moderator är Lina Skandevall (bilden) som är resejournalist, opinionsbildare och expert på kvinnors företagande. Lina brinner för företagande i alla dess former. 

09:00-09:30 registrering av deltagare

09:40 Inspirationsdagen börjar. Dagens moderator Lina Skandevall, Mia Josjö (ordförande) och Desiree Blomberg (generalsekreterare) hälsar välkommen.


10:00 – 12:00 Föreläsning – Insikter och inspiration om hållbar affärsutveckling – Erik Huss 

Erik Huss är vetenskapsjournalist och forskarutbildad geograf med inriktning mot glaciologi och klimatutveckling. Han kommer under två timmar guida oss  med fokus på planetens status och snabba förändring, och hur detta påverkar oss människor. 

Hur ska vi som småföretagare inom hälsa förhålla oss till de krav som ställs på oss gällande klimatmål och hur kan vi med bättre kunskap om oss själva blir bättre på att navigera i dagens oroliga samtid?

Vi som arbetar inom hälsa har mycket kunskap kring personlig hållbarhet, men hur kan vi använda vår kunskap för att hjälpa individer och företag att nå deras hållbarhetsmål? Vi vet att människor som är mer måna om sin hälsa även bryr sig mer om miljön.  

Vi är globalt på väg in i en så kallad polykris, som överskuggas allt mer av klimatkrisen. Ju mer vi vet om orsak och verkan, desto bättre ambassadörer kan vi bli för framtida stabilitet i världen. Inner Development Goals kan bli ett effektivt verktyg för er medlemmar att uppnå de globala målen, samt att driva en mer ansvarsfull och hållbar affärsutveckling. 

Efter den här föreläsningen kommer du få konkreta verktyg för hur du kan implementera hållbarhetsmålen i din verksamhet, och hur målen kan hjälpa dig nå större lönsamhet. 

 

12:00 – Lunch

 

13:00 – 14:00 Föreläsning med Ted Gemzell som följs av paneldebatt

Hållbart företagande för småföretagare är ämnet för Ted Gemzells föreläsning. Ted Gemzell är delägare på Zenit redovisning och har lång erfarenhet av att skapa förutsättningar för lönsamhet i tjänstedrivna verksamheter inom hälso- och skönhetsbranschen. I föreläsningen kommer  han att bjuda på tips och idéer till ett mer framgångsrikt företagande. 

Paneldebatt följer på föreläsningen. I den deltar Eric Huss, Ted Gemzell, Desiree Blomberg och medlemmar i Kroppsterapeuterna. 

 

14:00 – 16:30 – Utställning. Passa på att träffa olika företag inom och hälso- och friskvårdsbranschen. 


Från 16.30 blir det mingel. Ett bra tillfälle att nätverka med branschen!


Plats:
 Scandic Continental, Vasagatan 22, Stockholm

Pris: 1295 exkl moms.

Priset inkluderar lunch och fika.

 

ANMÄLAN

Obs! Anmälan är bindande. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet.

Inspirationsdagen erbjudande för externa deltagare

Jag kommer på Inspirationsdagen. Pris 1295 kr exkl moms

Ditt namn (obligatorisk)

Postadress

Postnummer

Postort

Din epost (obligatorisk)

Kostavvikelser

Kommentarer

 

 

Huvudsponsor på Inspirationsdagen