Medlemskap

Medlemsnytta

Förmåner utöver det vanliga

Kroppsterapeuternas Yrkesförbund är branschens största förbund och erbjuder dig medlemsförmåner utöver det vanliga.

Kvalitetssäkring

Som yrkesverksam medlem får du ett certifikat i form av ett sigill som visar att du är kvalitetssäkrad enligt Kroppsterapeuternas kriterier för medlemskap.

Försäkringsskydd

I medlemskapet ingår marknadens mest prisvärda och innehållsrika försäkringspaket för Kroppsterapeuter.

Medlemssidor

Här hittar du fakturainformation, webbshop, anmälan till event och utbildningar, checklistor för ditt företagande, tävlingar, förmånliga erbjudanden och mycket annat.

Starkare tillsammans

Vi arbetar aktivt med BOT-kampanjen, momssänkning, kvalitetssäkring och andra aktuella frågor för vår bransch.

Företagsstöd

Vi ger dig en mängd tips om hur du bland annat marknadsför dig och vidareutvecklas i din verksamhet.

Våra medlemsformer

Fem former - en enhet

I Kroppsterapeuternas Yrkesförbund kan man vara medlem på olika vis beroende på hur man vill vara verksam.

Egen företagare

Som yrkesverksam medlem med eget företag är ditt medlemskap format efter din roll som aktiv yrkesutövare. Du är givetvis försäkrad och certifierad men blir också inbjudan till event och utbildningar samt får aktuell branschinformation.

Anställd

Som yrkesverksam anställd medlem är den enda skillnaden att det inte ingår någon försäkring i ditt medlemskap. Den står din arbetsgivare för. Du är certifierad och blir inbjuden till event och utbildningar samt får aktuell branschinformation.

Elevmedlem

Som elevmedlem är du ansluten till förbundets gruppförsäkring för elever. Dessutom ingår ett stort antal medlemsförmåner.

Vilande medlem

Om du är yrkesverksam medlem men på grund av tex föräldraledighet, längre sjukskrivning, eller studier inte behöver försäkring kan du ha kvar ditt medlemskap med all annan nytta det erbjuder under en tidsbegränsad period.

Supporter

Du som är tidigare medlem, pensionär eller som helt enkelt är intresserad av Kroppsterapeuterna eller friskvårdsbranschen kan bli supporter.

Certifikat

Försäkringar