Upphandling

En guide kring upphandlingar av företagsmassage och friskvårdstjänster

Företagsmassage, gruppträningspass, friskvårdssamtal och hälsoseminarium är exempel på friskvårdsaktiviteter som företag kan erbjuda på jobbet för att skapa motiverade, friskare och välmående medarbetare. Kroppsterapeuternas sigill är det certifikat du som arbetsgivare behöver för att känna dig säker på att dina medarbetare får kvalitetssäkrad friskvård.

Varför ska mitt företag erbjuda friskvård till de anställda?

Att som företag erbjuda sina anställda friskvård i olika former kan minska stress och sjukfrånvaron, vilket är bra både för den enskilda individen och för företagets ekonomi och lönsamhet. Många företag erbjuder sina medarbetare friskvårdstjänster i preventivt syfte. Massage kan lindra stelhet och smärta i rygg, nacke och axlar medan olika gruppträningspass som yoga, qigong eller dans kan skapa energi och hjälper medarbetarna att röra på sig mer. 

Checklista vid upphandling av friskvård

Varför ska mitt företag välja en medlem i Kroppsterapeuterna som leverantör av friskvård?

Kroppsterapeuternas Yrkesförbund är Sveriges största förbund för friskvårdare. Att vara medlem i Kroppsterapeuterna är en kvalitetsstämpel som visar på att friskvårdaren har relevant utbildning och försäkring. Du som företag kan känna dig trygg om du knyter ett avtal med någon av våra medlemmar.

Här finns exempel på olika friskvårdstjänster

Skriv avtal direkt med friskvårdsleverantören

När du skriver avtal direkt med en enskild friskvårdare får du personlig kontakt med personen och säkerställer även att pengarna går direkt till den enskilda friskvårdaren utan några mellanhänder.

Kontakta Kroppsterapeuternas Yrkesförbund vid frågor

Vid frågor är du som företag varmt välkommen att kontakta oss på Kroppsterapeuterna på info@kroppsterapeuterna.se