Publicerad april 28, 2016

Knut Thorstensson är Årets medlem 2016

årets medlem1-webbI samband med Kroppsterapeuternas årsmöte på Bosön den 16 april fick Knut Thorstensson ta emot utmärkelsen Årets medlem 2016.

Knut Thorstensson har varit verksam som massör i 21 år och i början av året passerade han 25 000 behandlingar. Han har varit aktiv i Kry sedan 2001, bland annat som styrelseledamot och i Etiska rådet.

Motivering till Årets medlem 2016:

Knut Thorstensson har haft en viktig roll och varit starkt bidragande till Kroppsterapeuternas Yrkesförbunds framgångar genom åren.

Knut var med i bildandet av förbundet för 15 år sedan och har sedan dess bidragit med sin kunskap och erfarenhet i flera arbetsgrupper. Inte minst som sammankallande i Etiska rådet och som ledamot i Kroppsterapeuternas styrelse, där hans roll har varit viktig och avgörande för valet av strategi i förbundet.

Knut är ett strålande exempel på hur en engagerad människa kan åstadkomma utveckling och tillväxt i en organisation. Utan stora gester har han på ett utomordentligt sätt skapat förutsättningar för styrelse och ledning att fungera på bästa sätt.

Detta och mycket mer gör Knut till en fantastisk ambassadör för Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och till Årets Medlem 2016!