Publicerad november 21, 2014

Kroppsterapeuterna på Fitnessfestivalen 29-30 november

logosVälkommen till Kroppsterapeuternas monter på Fitnessfestivalen på Svenska mässan i Göteborg 29-30 november. Träffa Micael Nydén, massageterapeut, Anita Jonsson, massageterapeut och Alexandra Saupe, akupressör, som engagerat sig lokalt för att få ihop montern och dess aktiviteter med prova-på behandlingar.

Prova-på behandlingarna är utan kostnad men mässbesökarna har möjlighet att lämna valfritt bidrag till Barncancerfonden. Peter Feldt, generalsekreterare i Kroppsterapeuterna kommer att finnas på plats i montern till och från under lördagen samt på söndag förmiddag.

Kroppsterapeuternas monternummer är D01:14.

Obs! Du som är medlem i Kroppsterapeuterna får rabatt på inträdet. Läs mer om erbjudandet på medlemsnätet.

Det händer på Fitnessfestivalen 2014

I år presenteras en rad nyheter på Fitnessfestivalen, bland annat ett stort aktivitetsområde med barnens gladiatorarena, uppvisningar, hinderbanor och dans. Det blir gratis seminarier med bland andra Paolo Roberto, kostgrun Fredrik Paulún, Jerringprisvinnande skidskytten Helena Ekholm och cykelspecialisten Mattias Reck. En svensk klassiker har för första gången personliga tränare på plats, som hjälper dig med goda råd inför din träning nästa år och lottar ut startplatser till de stora loppen. För första gången arrangeras även ett yogakonvent i storformat.

Hela programmet för Fitnessfestivalen hittar du här.

All information om helgen finns på www.fitnessfestivalen.