Publicerad april 23, 2023

Madeleine Bolander är Årets medlem 2023!

 

ÅRETS MEDLEM! Stort grattis till Madeleine Bolander som är Årets medlem i Kroppsterapeuterna 2023! Utmärkelsen delades ut på Inspirationsdagen den 22 april.

Madeleine Bolander har varit verksam som Rosenterapeut i snart 30 år och sedan 2014 har hon publicerat tre böcker om metoden. Den senaste ”Vara dom vi är” kom 2022. Med utmärkelsen Årets medlem uppmärksammas hon för sitt arbete med att sätta Rosenmetoden på friskvårdskartan.

Juryns motivering till Årets medlem 2023:

”Madeleine Bolander är en dedikerad förmedlare av Rosenmetoden genom sin djupgående förståelse och sitt inkluderande förhållningssätt till metoden och dess utövare.

Genom sin bok "Vara dom vi är" berättar hon historien om hur olika terapeuter kom i kontakt med Rosenmetoden och hur de ser på behandlingsformen idag och i framtiden. Det är en viktig bok som förmedlar mycket kunskap kring Rosenmetoden och hur den har förändrat många människors liv.

Madeleines nyfikenhet, starka engagemang och hennes ödmjukhet och inkludering av andra terapeuter inom Rosenmetoden gör henne till en ambassadör av rang och Årets medlem 2023.”