Publicerad juni 03, 2014

Maria Andersson - Årets medlem 2014

Maria Andersson

Årets medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund 2014 är Maria Andersson.

Maria Andersson, som driver Arvika Muskelverkstad, blev juryns val av årets medlem. I juryns motivering framgår att Maria med stor entusiasm och mycket energi engagerat sig i förbundets aktiviteter, både som deltagare och som arrangör.

I över 20 år har hon varit verksam i branschen och har idag en anställd.

- Vi är ju 4 500 medlemmar så jag hade verkligen inte på känn att jag skulle bli vald, säger hon. Men när Peter Feldt gick runt på årsmötet och läste motiveringen, bland annat att personen tidigare var medlem samtidigt i de båda förbunden SMRF och SKR  - så förstod jag att det kunde vara jag, säger hon.

”Marias energi och positiva framtoning är en förebild för alla som befinner sig i hennes närhet”, står det vidare i juryns motivering. Maria är tidigare prisbelönt som årets företagskvinna år 2000 av Arvika kommun samt Företagarna i Värmland, och hon blev även ”Årets FIA 2009” – ett pris genom den kvinnliga företagarföreningen FIA i Arvika.

Som årets medlem i KrY är hon - förutom äran - nu 5 000 kronor rikare och försedd med diplom som redan är uppsatt i väntrummet på hennes mottagning.