Publicerad maj 15, 2020

Micael Nydén är Årets medlem 2020

Årets medlem 2020 heter Micael Nydén och han är verksam i Göteborg.

Micael Nydén har 30 år  i friskvårdsbranschen bakom sig och är massageterapeut, akupunktör, coach och personlig tränare med en lång rad fördjupande specialiteter i verktygslådan. Han är också auktoriserad kroppsterapeut. I dag driver han egen mottagning i Göteborg. Under sin långa karriär har han gått från att främst behandla kampsportare till att idag mestadels arbeta med vad han kallar "vanliga människor". 

Micael är en välkänd profil i förbundet, och mycket uppskattad, inte minst för att han, med gott humör och stor entusiasm alltid ställer upp för Kroppsterapeuterna på plats i Göteborg, vid mässor, event och utbildningar. 

Utmärkelsen Årets medlem innebär förutom äran ett diplom, en plakett och 5000 kronor. 

 

Juryns motivering:

" Få personer engagerar sig som Micael Nydén. Med entusiasm och enorm energi tar Micael sig an förbundets aktiviteter som mässor, utbildningar och medlemsträffar som om det vore den sista.

Micaels energi och positiva framtoning är en förebild för alla som befinner sig i hans närhet. Massage, coachning, akupunktur, personlig träning - listan på Micaels titlar är längre än vad hans mejlsignatur klarar av.

Vi kallar honom rätt och slätt Mr Passion!

Med sin prestigelösa personlighet och sin öppenhet till sitt yrke och till hela branschen är han en förebild för alla medlemmar i förbundet.

Detta och mycket mer gör Micael till en fantastisk ambassadör för Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och till Årets medlem 2020! "

 

Foto: Jenny Blad