Peter Feldt - generalsekreterare

Peter porträtt2Peter Feldt är generalsekreterare i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Han har stor erfarenhet av friskvårdsbranschen, både utifrån brukarnas och leverantörernas perspektiv. Han har bland annat varit projektledare i flera år för några av Stockholmsmässans största mässor och kongresser inom hälsa och medicin och han har varit utvecklingschef på Korpens förbundskansli.

Peter är leg. kiropraktor och uppskattad föreläsare inom hälsa och motion. Han har lång erfarenhet av att föreläsa och undervisa. Bland annat har han varit med och skrivit utbildningsmaterial till Bosöns idrottsmassörutbildning och undervisat på densamma.

Peter brinner för hälsa utifrån alla perspektiv. Kost, motion, behandlingar eller mental hälsa - allt är lika viktigt för att må bra. Olika åldrar ger olika förutsättningar men vägen till en hälsosam livsstil är ändå väldigt lik.

Peter är friskvårdsbranschens språkrör för ett s.k. BOT-avdrag och har i flera år drivit lobbyarbete för bättre förutsättningar för friskvård i Sverige.

 

Kontakt: peter.feldt@kroppsterapeuterna.se, mobil: 0723-283 280