Prova ett gratis medlemskap i Kroppsterapeuterna!

 

Är du fotterapeut? Då kan du bli medlem i Kroppsterapeuterna utan kostnad resten av 2018

Nu får du chansen att prova hur det är att vara medlem i Sveriges största förbund inom friskvård. Om du önskar dig ett förbund som är på tårna när det gäller så har du kommit hem.

Vi lägger stort fokus på vår omvärldsbevakning och påverkansarbete i form av ett så kallat BOT-avdrag (tänk ROT och RUT för den som betalar för friskvård). Vi har regelbundna möten i regeringskansliet själva eller tillsammans med våra samarbetspartners.

Marknadsföring och att stärka vårt varumärke ligger oss nära hjärtat. Både mot allmänhet men också genom att alla medlemmar regelbundet får tips och ibland gratis utbildning.

I medlemskapet ingår också marknadens mest prisvärda och innehållsrika försäkringspaket för Kroppsterapeuter.

Vi sätter fokus på eget företagande och såklart sälj och sist men inte minst vikten av att kommunicera och upprätthålla utbildarnas kvalitetssäkring och medlemmars auktorisation.

Allt detta kan du läsa om i vår medlemstidning Kroppsterapeuten. Här får du också veta vad som händer i branschen överlag.

Läs mer om vad du får som medlem i Kroppsterapeuterna

 

 Så här blir du medlem!

Fyll i medlemsansökan

Kom ihåg att lägga till koden FT18 efter ditt efternamn så vi vet att du ska ta del av erbjudandet.

Obs! Eftersom du blir medlem genom detta erbjudande ska du bortse från skrivningarna om betalningssätt och bindningstid i medlemsansökan.

Har du frågor kontakta info@kroppsterapeuterna.se

Vad innebär erbjudandet?

Du blir medlem från och med idag och resten av året utan kostnad. Ordinarie kostnad är 219 kr/månad. Och du förbinder dig inte att fortsätta vara medlem. I början av december kommer vi att kontakta dig och höra om du vill fortsätta ditt medlemskap eller avsluta det.

 

Välkommen till Kroppsterapeuterna!