Publicerad mars 21, 2021

Sabine Rosén är Årets medlem 2021!

Sabine Rosén har utsetts till Årets medlem i Kroppsterapeuterna. Sabine är en välkänd profil i friskvårdsbranschen där hon är verksam som utbildare, företagare och inspiratör.

Sabine Rosén är också förbundets internationella representant för kinesiologi och även ordförande i IASK (International Association of Specialized Kinesiologists). Hon var också tidigt ute med att gå online med sin verksamhet, och har under pandemin uppmuntrat och hjälpt förbundets medlemmar att komma igång med digitala verktyg. 

Utmärkelsen Årets medlem delades ut  samband med Kroppsterapeuternas Inspirationsdag och årsmöte  den 20 mars.

Juryns motivering:

"Sabine Rosén har med sin kreativitet och passion gjort stort intryck i branschen. Hon har varit medlem i Kroppsterapeuterna sedan 2007 och det som kännetecknar Sabine är hennes syn på helhet. Förutom kinesiolog är Sabine massageterapeut, akupunktör och näringsterapeut.

Sabines engagemang och passion visar sig i hur hon delar med sig av sin kunskap. Förutom att hon håller utbildningar i kinesiologi har hon på eget initiativ erbjudit våra medlemmar utbildningar i bland annat digitala verktyg. I en tid då covid-19 har påverkat oss med bland annat omställningar till att använda digitala format har dessa kunskaper varit ovärderliga.

Hennes driv, genuina intresse för andra och hennes starka övertygelse är en inspiration för oss alla. Sabines positiva framtoning och inkluderande förhållningssätt till sitt yrke gör henne till en ambassadör av klass och Årets medlem 2021".

 

Läs mer om Inspirationsdagen 2021 i vår webbtidning