Publicerad februari 16, 2016

Vårens stora medlemsevent hålls på Bosön i april

Flygbild över Bosön.

Bosön, svensk idrottsrörelses anrika anläggning på Lidingö, blir platsen för Inspirationshelgen 2016.

Den 16-17 april har alla medlemmar i Kroppsterapeuterna möjlighet att träffas på Bosön, utanför Stockholm,  för en inspirerande helg med föreläsningar, seminarier, utställning och nätverkande med kollegor. Kry håller också sitt årsmöte under helgen.

- Den årliga Inspirationshelgen är en tradition och det är alltid lika roligt att träffa medlemmarna. Stämningen brukar vara hög och vi har även i år lyckats sätta ihop i ett program som ska ge påfyllning och inspiration till våra medlemmar i deras fortsatta arbete, säger Peter Feldt, Krys generalsekreterare.

I år får hjärnan stort utrymme under Inspirationshelgen. Hjärnforskaren och författaren Katarina Gospic och psykologen Leif E Andersson föreläser om hur vår hjärna fungerar ur olika aspekter. Katarina fokuserar på stress och beslutsfattande och Leif på beteende och kundkommunikation. Deltagarna erbjuds också olika seminarier som de kan delta i, Kroppsterapeuterans affärsnätverk ställer ut sina  produkter, tjänster och utbildningar inom friskvård och på lördagskvällen blir det middag med underhållning.

- Det känns verkligen roligt att vi kan erbjuda den här helgen just på Bosön, med all tradition som finns där när det gäller idrott och hälsa,  det känns som helt rätt plats att vara på för att inspirera våra medlemmar, säger Peter Feldt.

2016 är ett speciellt år för Kroppsterapeuterna.

- Kry firar 15 år som förbund i år och det kommer vi att uppmärksamma på ett lite extra trevligt sätt för deltagarna på Inspirationshelgen, säger Peter Feldt.

Du som är medlem i Kroppsterapeuterna kan läsa mer om Inspirationshelgen och anmäla dig på medlemsnätet. Vi hoppas få träffa dig i april!