Publicerad september 30, 2015

Workshop med Glenn Bilby i Göteborg och Stockholm - även för dig som inte är medlem

Glenn Bilby - porträttwebb

Nu kan även du som inte är medlem i Kroppsterpeuterna anmäla dig till träningsfysiolog Glenn Bilbys workshops i Göteborg och Stockholm i oktober! Förutsättningen för att kunna tillgodogöra dig workshopen är att du har utbildning i nivå med Kroppsterapeuternas krav för medlemskap i förbundet.

Glenn Bilby om workshopen:

”En tredjedel av befolkningen har rörelserelaterade sjukdomar som orsakar dem smärta eller en förlust av optimal funktion. Denna workshop kommer att lära dig hur man ska värdera och återställa muskelbalans och optimal funktion i vardagliga aktiviteter.
Jag kommer att lära ut en kombination av mjukdelstekniker, specifik stretching och motion som väsentligt kan förbättra hållning, balans och rörlighet.
Eftersom alla deltagare är verksamma och kommer att få användning för teknikerna och tankesättet omedelbart kommer jag att lägga upp kursen utifrån olika sorters patientfall. Då utgår vi hela tiden från verkligheten och tar tag i frågeställningar från grunden.”

glenn_workshop-nyhetsbrevTid och plats

Göteborg den 17-18 oktober, lördag 9-17, söndag 9-15.
Plats: Folkets Hus konferens, Olof Palmes plats 3

Stockholm den 24-25 oktober, lördag 9-17, söndag 9-15
Jakobsbergs folkhögskola, Jakobsberg

Pris för icke medlemmar: 3 200 kr exkl moms.

Anmälan sker till: info@kroppsterapeuterna.se

Om Glenn Bilby
Glenn Bilby är fysioterapeut och träningsfysiolog och har i 25 år specialiserat sig på motion på recept, rehabilitering, behandlande massage och funktionell träning. Han har varit universitetslärare och arbetat som lärare på massageutbildning men också varit aktiv som terapeut och behandlare.